Kontrola stanovalcev
4 posters
Stran 1 od 1
Kontrola stanovalcev
Danes, 26.11.2008 smo imeli nenapovedano kontrolo stanovalcev nihče ni bil o tem predčasno obveščen. Tako da upam da vam ni bilo v preveliko breme, glede na to da je kontrola potekala zgodaj zjutri, mene so zbudili že ob 4.30. Uspelo se nam je zmenit da vas je večina tistih, ki niste imeli prijavljenih prenočevalcev, tokrat odnesla samo z opominom. V prohodnje sledijo sankcije. Tako da vas prosim da izpolnete obrazec o prenočevalcu, ki se dobi pri hišniku ali v dežurni loži, po novem pa lahko obrezec sprintate tudi z internerne strani študentskih domov. te obrezce morate nujno odvrži nato v nabiralnik o prenočitvah drugače ga ne bojo upoštevali.
Opažal sem tudi pa pri večini vas po nepotrebi gorijo luči in podobno. Dajte jih ugašat, ker se stroški elektrike nato delijo na vse stanovalce.
LP in lahko noč
Opažal sem tudi pa pri večini vas po nepotrebi gorijo luči in podobno. Dajte jih ugašat, ker se stroški elektrike nato delijo na vse stanovalce.
LP in lahko noč
adin- Uporabnik
- Število prispevkov : 51
Registration date : 22/11/2007
Re: Kontrola stanovalcev
to z lučmi je res bedn ja :S ne vem zaka je tak problem stisnat stikalo predn greš spat...
Rocky Balboa- Super star
- Število prispevkov : 128
Registration date : 23/11/2007
joj, ta kontrola
a se že kaj šušlja o tem kdaj se obeta naseldnja?
kakšen je pa bil kaj "ulov" ?
lp
a se že kaj šušlja o tem kdaj se obeta naseldnja?
kakšen je pa bil kaj "ulov" ?
lp
Be[A]sT- Začetnik
- Število prispevkov : 1
Registration date : 12/11/2008
Nebo je kdaj kmalu to študijsko leto zagotovo ne. Nekaj malega je bilo, neko povprečje. A mislim da nebo kaj hujšega samo opomini.
Lp
Lp
adin- Uporabnik
adin je napisal/a:mene so zbudili že ob 4.30
Ja sam pol si pa meu ''žur'' po celem domu k si gledu naše poflikane face k smo hodili odpirat vrata od sob!! Tko da nič se prtoževat!
Tanya- Začetnik
- Število prispevkov : 2
Registration date : 26/11/2007
Ma niti ne, če vidiš par tipov nagih pa nobene ženske, bi lah blo bolš no:)
adin- Uporabnik
Stran 1 od 1