Administrator pa tak
3 posters
Stran 1 od 1
Administrator pa tak
ja šta ima? zdej tle mi nek kompjuter ne dela pa ja ko se ne spoznam tolko na te mašine ko mam druge reči zadelat (pečt bureke npr.) sam klicao tega administratora da mi zaradi. mi ovo za prstne odtise čitalac nije radio. i prvo mogu sam ga klicat cew teden, ko skoz nek govori da jadi pa da nema cajta i ka vem šta še da radi...i pole danas je končno išel i tle nešto mi gleda u kompjuter i potem mi kaže da nezna...i sad mi ovo ne radi na kompjuteru...zašto pa imamo pol mi administratorja da ti ne popravi kompjutera če ne dela...mislim a zato ja platim 100€ na mesac?
šerif konjević je car- Super star
- Število prispevkov : 155
Registration date : 19/11/2007
1.4.
Hvala za opozorilo Šerif.
Imaš prav. Nič ni popolno. Še najmanj pa delo za skoraj polovico od 300 računalniško napol pismenih ljudi. Tako bomo zadevo končali tako, da bomo enega od administratorjev zamenjali za novega, boljšega in bolj dovršenega administratorja.
Šerif, tu se lahko najdeš ti - plačilo je 200 € na mesec + plačana strokovna usposabljanja + zastonj notesnik + neomejena moč + čast in slava v domu. Si za? Pridi na razgovor. To bo 03. 09. ob 18.00 v pralnici. Vabljen...
Hvala za rože
Imaš prav. Nič ni popolno. Še najmanj pa delo za skoraj polovico od 300 računalniško napol pismenih ljudi. Tako bomo zadevo končali tako, da bomo enega od administratorjev zamenjali za novega, boljšega in bolj dovršenega administratorja.
Šerif, tu se lahko najdeš ti - plačilo je 200 € na mesec + plačana strokovna usposabljanja + zastonj notesnik + neomejena moč + čast in slava v domu. Si za? Pridi na razgovor. To bo 03. 09. ob 18.00 v pralnici. Vabljen...
Hvala za rože
Sims- Mojster
- Število prispevkov : 107
Registration date : 21/11/2007
Re: Administrator pa tak
haha v pralnici :DDD
Rocky Balboa- Super star
- Število prispevkov : 128
Registration date : 23/11/2007
šta to u pralnici....a bomo kradli silan opet?
ne ne....sej drgač je naš admin care ane...sam fingerprint readerja pa še zmer ne zna uštimat...sej jst tud ne no
Stran 1 od 1