Nadležen zvok !!!
4 posters
Stran 1 od 1
Nadležen zvok !!!
kaj je to zaen nadležen zvok ki ga moramo cele dneve poslušat? kot bi neko letalo cele dneve vzletalo in pristajalo.. na vsakih 20 sekund se ponovi umes pa nadležno doni.. al pa se men meša od vsega učenja ???
runner- Začetnik
- Število prispevkov : 2
Registration date : 29/05/2008
Re: Nadležen zvok !!!
to ma nasa neko pristanisce za micro letala, da se jih sploh vidi ne
je pa za popiz*** siten zvok
je pa za popiz*** siten zvok
Re: Nadležen zvok !!!
ja men gre to tud na jetra... prou skoz, pa sm mislu da je mogoče iz pralnce... pa ni..
pojma nimam kaj bi to blo
pojma nimam kaj bi to blo
smn_- Začetnik
- Število prispevkov : 3
Registration date : 29/01/2008
uganka
Runner, pred časom si že vprašal kaj se dogaja. Še danes se ne ve točno. Že takrat (okrog roštiljade) sem kontaktiral hišnika in mu povedal. Skupaj sva prišla do tega, da bi lahko bila klima FDV ja, ki nekako "prizveni" v dom. Vedno v domu tuli, kadar je vklopljena klima na D traktu fakultete...1+1=(?!)
Hišnik je rekel, da bo prevzel zadevo. Čez čas mi je rekel, da je v kontaktu s FDV-jem. Bojda bodo prišli poslušat, nato pa ukrepali.
Upam, da ropotanje (ponoči vsaj) preneha. Mene sicer ni več v Ljubljani - je pa hišnik. Če v roku 7ih dni ne bo bolje, ga pokliči.
Srečno z izpiti!
sims
Hišnik je rekel, da bo prevzel zadevo. Čez čas mi je rekel, da je v kontaktu s FDV-jem. Bojda bodo prišli poslušat, nato pa ukrepali.
Upam, da ropotanje (ponoči vsaj) preneha. Mene sicer ni več v Ljubljani - je pa hišnik. Če v roku 7ih dni ne bo bolje, ga pokliči.
Srečno z izpiti!
sims
Sims- Mojster
- Število prispevkov : 107
Registration date : 21/11/2007
Stran 1 od 1