VSE DOM FDV ŽUR
4 posters
Stran 1 od 1
VSE DOM FDV ŽUR
Ja js nevem za vas sam js sm zato da se nardi takoj po teh zimskih izpitih, en CEL DOM FDV žur za dan je itak useeno pač zgor v TV sobi pa po štukih, pač usak si prnese svojo pijačo en za glasbo poskrbi in to je to cajt je ž da se malo spoznamo, uničevanja in problemov itak nebo ker smo usi tu doma, nevem povejte?
adin- Uporabnik
- Število prispevkov : 51
Registration date : 22/11/2007
Re: VSE DOM FDV ŽUR
jaz sem za...super je tudi ideja, da si vsak prinese sam za pit. tako ni potrebno nekoga prisiliti v pobiranje denarja za pijačo, niti ni treba tistim, ki ne pijejo dajati denarja. edino problem bi bil prostor...če bi se namreč odločila priti vsaj četrtina stanovalcev, bi že bila prostorska stiska..sej pomoje bi klapa kar prišla, če ne drugega usaj malo pogledt...v tv sobi bi bilo ql, če bi bila recimo terok ali sreda, pa bi se še ligo prvakov lahko gledalo...nekateri bi že sam zard tega prišli...
šerif konjević je car- Super star
- Število prispevkov : 155
Registration date : 19/11/2007
da se ga u izi napijemo....
PoŽiGaLeC- Pripravnik
- Število prispevkov : 20
Registration date : 20/12/2007
to bi še celo js mogoč prišo sam bi prneso velik energijskih naptikov pa to... aja pa umes bi si mogo par ljudi sposodit, da mi grejo na hrbet da delam sklece, če ne bi biu prevelik problem...
Rocky Balboa- Super star
- Število prispevkov : 128
Registration date : 23/11/2007
to ni smetnjak...tako da Rocky (r ni z veliko zaradi imena ) ne smetit
šerif konjević je car- Super star
- Število prispevkov : 155
Registration date : 19/11/2007
kaj? sej sm sam povedo da pridem, ka ti ni jasn?
Rocky Balboa- Super star
- Število prispevkov : 128
Registration date : 23/11/2007
Stran 1 od 1