POTOPISNO PREDAVANJE
5 posters
Stran 1 od 1
POTOPISNO PREDAVANJE
V ponedeljek, 10.12.2007, bomo imeli v TV sobi potopisno predavanje o Kitajski in Tajski.
Zadeva se začne ob pol devetih zvečer, trajala bo pa kakšno urco, urco pa pol. Predaval pa nam bo Boris Horvat.
Vsi lepo vabljeni!
p.s.: Še posebej lepo vabljen Šerif Konjevič "Car", da bo lahko ob koncu predavanja postavil kakšno intelektualno vprašanje (glede na to, kakšen svetovljan že je )
Zadeva se začne ob pol devetih zvečer, trajala bo pa kakšno urco, urco pa pol. Predaval pa nam bo Boris Horvat.
Vsi lepo vabljeni!
p.s.: Še posebej lepo vabljen Šerif Konjevič "Car", da bo lahko ob koncu predavanja postavil kakšno intelektualno vprašanje (glede na to, kakšen svetovljan že je )
KatarinaN- Uporabnik
- Število prispevkov : 30
Registration date : 21/11/2007
Re: POTOPISNO PREDAVANJE
KatarinaN je napisal/a:p.s.: Še posebej lepo vabljen Šerif Konjevič "Car", da bo lahko ob koncu predavanja postavil kakšno intelektualno vprašanje (glede na to, kakšen svetovljan že je )
ahahahah :D:D
Rocky Balboa- Super star
- Število prispevkov : 128
Registration date : 23/11/2007
najlepša hvala za povabilo.vidim da sem postal že prava ikona na forumu in da brez mene tudi na izbraževalno-kulturno-zabavnih prireditvah ne gre. v ponedeljek si bom skušal vzeti čas v omenjenem terminu. vendar pa zaradi zelo natrpanega urnika (žuri, bejbe, furanje z bmw-ji, preprodaja "najdene" robe...) ne morem ničesar obljubiti.
šerif konjević je car- Super star
- Število prispevkov : 155
Registration date : 19/11/2007
A ce mate potopisno predavanje morte pol musko nabijat?
Eni domujemo nazalost zelo blizu TV sobe in verjemte da zamolkla sicer glasna glasba jako moti spanje. In nismo vsi ponocnjaki da bi sele ob kake enih hodil spat.. ker pac vstajamo bolj zgodaj.
Eni domujemo nazalost zelo blizu TV sobe in verjemte da zamolkla sicer glasna glasba jako moti spanje. In nismo vsi ponocnjaki da bi sele ob kake enih hodil spat.. ker pac vstajamo bolj zgodaj.
wanda- Začetnik
- Število prispevkov : 1
Registration date : 11/12/2007
Odgovor wandi
Wanda. Nočm bit nesramen, ampak očitno ne živiš tako blizu tv sobe, ker včeraj po 22.10 nikogar ni bilo v tv sobi. pa tudi ko smo bili smo bili zelo kultivirani.
Žur je bil kot sem slišal v 3.štuku in moram te razočarat, da ne bom igral domskega policaja ter strašil vsakega glasnega druženja. Slišal pa sem, da je prišla policija in mirila.
želim ti čim mirnejše bivanje v domu in vsem čim manj kršenja nočnega reda in miru!
lp
sims
Žur je bil kot sem slišal v 3.štuku in moram te razočarat, da ne bom igral domskega policaja ter strašil vsakega glasnega druženja. Slišal pa sem, da je prišla policija in mirila.
želim ti čim mirnejše bivanje v domu in vsem čim manj kršenja nočnega reda in miru!
lp
sims
Sims- Mojster
- Število prispevkov : 107
Registration date : 21/11/2007
šerif konjević je car- Super star
- Število prispevkov : 155
Registration date : 19/11/2007
Similar topics
» Potopisno predavanje Kluba popotnikov Lama in foto razstava
» Zanimivo predavanje
» Zanimivo predavanje - december