Mir v domu
+8
Rocky Balboa
adin
šerif konjević je car
kalimero
hose
KatarinaN
Lenč
Clark Kent
12 posters
Stran 1 od 2
Stran 1 od 2 • 1, 2
Mir v domu
Dns ponoči ko sem šel spat sem slišal vzdihovanje iz petega štuka...torej prosil bi predstavnika da umiri testosteron teh stanovalcev ker to je preveč....eno je da ti slišiš muziko kako nabija drugo pa je da slišiš 15 min vzdihovat žensko ki jo tip nabija...mislim tako ne gre več....res ne jst ne morem zgodaj vstajat in hodit na fax če se eni nad mano porivajo celo noč in pri tem spuščajo zvoke kot da bil letalski napad!!!
hvala za ukrepanje!!
lp
CK
hvala za ukrepanje!!
lp
CK
Clark Kent- Mojster
- Število prispevkov : 95
Registration date : 04/12/2007
Re: Mir v domu
aja jst sm pa mislna d je biu to četrt štuk
Lenč- Začetnik
- Število prispevkov : 8
Registration date : 03/12/2007
ja nevem lenč...a nam maš kej za zaupat? ker jst sem 99% da je prihajalo iz petega štuka!!
lp
CK
lp
CK
Clark Kent- Mojster
odgovor
Na tem mestu naprošam vse iz višjih štukov, ki si radi glasno izkazujejo ljubezen, da to počnejo tišje. Naj se zavedajo, da pri tem motijo svoje sosede, sostanovalce iz višjih oziroma nižjih štukov.
Hkrati pa naprošam vse manj pogoste konzumerje ljubezenskih doživetij, da z malce višjo stopnjo tolerance sprejmejo (poslušajo) zaljubljence - navsezadnje, kaj ni lepo videt (slišat) zaljubljen folk?
Lahko pa tut povem, da nam je od kampanje za predstavnika doma ostalo še kar nekaj čepkov za ušesa - tisti, ki res ne prenašate hrupa, pritte jih iskat.
Hkrati pa naprošam vse manj pogoste konzumerje ljubezenskih doživetij, da z malce višjo stopnjo tolerance sprejmejo (poslušajo) zaljubljence - navsezadnje, kaj ni lepo videt (slišat) zaljubljen folk?
Lahko pa tut povem, da nam je od kampanje za predstavnika doma ostalo še kar nekaj čepkov za ušesa - tisti, ki res ne prenašate hrupa, pritte jih iskat.
KatarinaN- Uporabnik
- Število prispevkov : 30
Registration date : 21/11/2007
mislim sej toljubljenje niti ni tolk moteče kot pa to da tukej naši prijatelji bacajo bombe okoli bloka!!
lp
CK
lp
CK
Clark Kent- Mojster
Clark Kent - ka ce bi se odloco kaj te moti!!! sex, "bombe", al te vse?
drugac pa, ce si favs, da eni dobijo (ker mogoce ti ne) - ne bodi jezn na njih, niso oni krivi
konc koncev smo ljudje, ki pa to moramo pocet, in radi pocnemo - eni bolj glasno, drugi bolj tiho
sex rulz
drugac pa, ce si favs, da eni dobijo (ker mogoce ti ne) - ne bodi jezn na njih, niso oni krivi
konc koncev smo ljudje, ki pa to moramo pocet, in radi pocnemo - eni bolj glasno, drugi bolj tiho
sex rulz
jaz sem že večkrat slišal to vzdihovanje... saj je vredu, ampak enkrat zaradi tega nisem mogel v miru narediti seminarske
ponavadi se to dogaja v nedeljo zvečer...
p.s: Hose, saj ti bi si tudi lahko kdaj kakšno umislil in počel te stvari - jaz nebi imel nič proti, sploh pa, če bi še meni kakšno zrihtal
ponavadi se to dogaja v nedeljo zvečer...
p.s: Hose, saj ti bi si tudi lahko kdaj kakšno umislil in počel te stvari - jaz nebi imel nič proti, sploh pa, če bi še meni kakšno zrihtal
kalimero- Začetnik
- Število prispevkov : 11
Registration date : 01/12/2007
moj dragi kalimero, ...
ce te moti ze vzdihovanje iz sosednjih apartmajev, mislis da te ne bi motilo, ce bi se dogajalo v tvojem??
saj bo boljse kalimero - ne obupaj!!!
ce te moti ze vzdihovanje iz sosednjih apartmajev, mislis da te ne bi motilo, ce bi se dogajalo v tvojem??
saj bo boljse kalimero - ne obupaj!!!
ja ponavad je nedelja zvečer in to traja in traja.. dobr da obstaja radio
ampak come on.... ženska se res fuuul dere!
no ja sej zdej se je že mal umiril
ampak come on.... ženska se res fuuul dere!
no ja sej zdej se je že mal umiril
Lenč- Začetnik
- Število prispevkov : 8
Registration date : 03/12/2007
:)
upajmo, da so naša opozorila zalegla...
KatarinaN- Uporabnik
- Število prispevkov : 30
Registration date : 21/11/2007
KatarinaN je napisal/a:upajmo, da so naša opozorila zalegla...
vam obljubim da niso!!!!
lp
CK
Clark Kent- Mojster
sej ne da se hvalim....samo uzdihovanje prihaja iz mojga apartmaja.pač zvečer grem na žur in si ubodem eno pičako in jo prfuram domow pol...in pol akcija ane...óprostite usi k vas motm, sam zgleda da sam previše dobar (če je ktera zainteresirana, piši tukaj)...zdej se pa ne bom jast odpovedoval usem tem užitkom, ko pol par zaspancev ne more spat..mislm no ljudi, bejšte mal žurat vn.ne pa da samo po faxih hodte i spite doma.sej veste-v ljubljano ste išli najprej žurat in šele pol študirat.
šerif konjević je car- Super star
- Število prispevkov : 155
Registration date : 19/11/2007
lepo konjevic, v nedeljo hodis na zure, pa si picke domov pripeljes?
a nimajo v nedeljo geji zura???
a nimajo v nedeljo geji zura???
pa nemoj brate hoes...ne bom si jast delo bruk z gejevskimi partiji...u nedeljo smo s klapo ponavad u tramontani...mal šmekarimo tam okrog..lanac i slićno...sej takoj kaka bejbika pade.drgač pa tork i sreda so taglavni dnevi za party ane...sej če rabš kaj nasvetov za party palce kr povej ti lahk priporočim...zgleda da nisi glih na tekočem. sreda ga itq u globalu furamo..poznamo itq use varnostnike not pa gremo mimo vrste.use pičake nas gledajo tam uvrsti. poznaš ti kej varnostnikov v globalu?uni gorane je res car. pol not ponaavd naročmo kak breezer in ga pol cew večer nosmo ukrog...sej ni bitno da si pijan, važno da si šmeks...no prbližno sm ti povedu...sam sej veš kako rečemo mi: nije žvaka za seljaka. tko da zdej ne kr mislt da bojo cure kr padale ane...ne morjo bit usi tko kt mi...
mirna bosna
mirna bosna
Nazadnje urejal/a Sre 05 Dec 2007, 16:00; skupaj popravljeno 1 krat
stari rči da se zezaš, ker če se ne ti noben ne more pomagat
adin- Uporabnik
- Število prispevkov : 51
Registration date : 22/11/2007
adin je napisal/a:stari rči da se zezaš, ker če se ne ti noben ne more pomagat
ja use je joke
ej ni problema dude...ti kar upraši če rabš še kaj...
mirna bosna
mirna bosna
šerife...mirno mirno!!
Clark Kent- Mojster
o šerif, js bi kupo en hud lanac, za pičke in to, lahk kej zrihtaš?
Rocky Balboa- Super star
- Število prispevkov : 128
Registration date : 23/11/2007
ja odvisno koliko pare imaš ane...zej za prvo silo je usak lanac dobr ane...važno da hodš na žre kodr niso neki experti za lanace...glih u global ne boš mogu ane...pa napiš svoje proporcije da ti ne bom zrihtu pretežakega lanaca da boš pol vs ukrivljen tle okrog hodu..povej eno okvirno ceno pa js pokličem teto u bosno pa se pol zmenima.
ok dobr, ti bom poslau pm
Rocky Balboa- Super star
pa kakvi pm bre?pa piši ovde. nek se vidi da si baja
če baja si lahk sam ti, ker poznaš tolk redarjev pa maš velik pičk in to...
Rocky Balboa- Super star
majke ti?
Stran 1 od 2 • 1, 2
Stran 1 od 2