Pralnica
+8
Lenč
Clark Kent
607a
šerif konjević je car
Peterca
klea
hose
kalimero
12 posters
Stran 1 od 1
Pralnica
Ubil bom tisto barabo ki mi je malo prej v pralnici ukradla novi ravno danes kupljeni mehčalec Silan aroma therapy!!!!
ne se zajebavat z mano!!!!! Če te zalotim te bom ubil do smrti!!! imaš čas točno do jutri zjutraj da ga vrnes na mesto kjer si si ga "sposodil"!!!!! v nasprotnem primeru bom cele dneve visel v pralnici - in verjemi da se bo zate slabo končalo, saj te bo moj še bolj nori cimer Hose poleg tega da te bo ubil do smrti še razrezal na koščke in te dal kot hrano podganam!!!! Smo se razumeli?!? res si ne želim biti v tvoji koži če te zalotim v pralnici z mojim mehčalcem v roki!!!! verjemi da bom cele dneve tam!!! do jutri zjutraj da me čaka v pralnici, drugače so posledice že znane. hvala za sodelovanje!
p.s: nea se zajebavajte z mano!!!!!!
ne se zajebavat z mano!!!!! Če te zalotim te bom ubil do smrti!!! imaš čas točno do jutri zjutraj da ga vrnes na mesto kjer si si ga "sposodil"!!!!! v nasprotnem primeru bom cele dneve visel v pralnici - in verjemi da se bo zate slabo končalo, saj te bo moj še bolj nori cimer Hose poleg tega da te bo ubil do smrti še razrezal na koščke in te dal kot hrano podganam!!!! Smo se razumeli?!? res si ne želim biti v tvoji koži če te zalotim v pralnici z mojim mehčalcem v roki!!!! verjemi da bom cele dneve tam!!! do jutri zjutraj da me čaka v pralnici, drugače so posledice že znane. hvala za sodelovanje!
p.s: nea se zajebavajte z mano!!!!!!
kalimero- Začetnik
- Število prispevkov : 11
Registration date : 01/12/2007
Re: Pralnica
cimer ma prav, tak da, ne se zajebavat s takimi bedarijami in bedaki!!!
ce nimas za mehcalec pac peri brez mehcalca, al pa reci mami naj ti ga kupi!!!
namesto da bi vsi sostanovalci drzali skupaj, se grete take bedarije.
ze tak na studente z vsake strani jebejo, a zej se bomo pa se sami med sabo na tak butast nacin???
vrni kar ni tvojega, in se znajdi drugace, kot pa da KRADES!!!!!!!!!!!
ce nimas za mehcalec pac peri brez mehcalca, al pa reci mami naj ti ga kupi!!!
namesto da bi vsi sostanovalci drzali skupaj, se grete take bedarije.
ze tak na studente z vsake strani jebejo, a zej se bomo pa se sami med sabo na tak butast nacin???
vrni kar ni tvojega, in se znajdi drugace, kot pa da KRADES!!!!!!!!!!!
PRALNI STROJ V VSAK APARTMA
Sem si kar mislil kako bo... no skratka, apeliram na vse, da če vidite koga ki uporablja zeleni silan rain fresh da si to osebo zapomnite in me obvestite. ne bom grozil da vam bom kaj ukradel, ker je to brezveze... samo ne se čuditi če boste dobili kake čudne obleke iz pralnega ali sušilnega stroja na vašem mestu bi prej dobro premislil če je uporaba pralnice "varna"... jebi ga, kriv je eden, najebejo pa vedno vsi pa videl sem spodaj še listek, da je nekdo ukradel še nekaj drugega iz pralnice... zelo zelo lepo... vsa čast tistemu ki to dela. zato je verjetno moj predlog - pralni stroj v vsak apartma - kar na mestu (vendar je to rešitev, ki jo je treba uvesti v družbi debilov, ne pa v neki normalni skupnosti... če ste res debili (se opravičujem tistim ki to nismo!!!), potem je itak škoda vsake izgubljene besede in se mi smilite, ker ne morete drugače... samo ne pričakovati da vas bo družba sprejela - nekaj mest v fojbah je še prostih )
to bo za danes vse, hvala za pozornost...
kalimero
p.s: vem kdo si(!)...
to bo za danes vse, hvala za pozornost...
kalimero
p.s: vem kdo si(!)...
kalimero- Začetnik
- Število prispevkov : 11
Registration date : 01/12/2007
kalimero je napisal/a: samo ne se čuditi če boste dobili kake čudne obleke iz pralnega ali sušilnega stroja na vašem mestu bi prej dobro premislil če je uporaba pralnice "varna"... jebi ga, kriv je eden, najebejo pa vedno vsi
ja, super! zdaj vidim, da nisi prav nič boljši od tistega, ki ti je ukradel mehčalec. sploh ne vem, zakaj se toliko pizdiš, ko pa si sam praktično pripravljem drugim uničevat oblačila! tudi meni je nekdo poleti ukradel brisačo (od SV, ki jo jaz moram vrnit!) pa se zaradi tega nisem potem vsem maščevala z uničevanjem, krajo ali s čim podobnim... na koncu si napisal, da veš kdo je. zakaj torej ne stopiš do te osebe in se pogovoriš z njo? zakaj zdaj vpletaš vse ostale stanovalce našega doma in jim groziš? ali si lahko še bolj primitiven...
klea- Začetnik
- Število prispevkov : 7
Registration date : 28/11/2007
klea je napisal/a:kalimero je napisal/a: samo ne se čuditi če boste dobili kake čudne obleke iz pralnega ali sušilnega stroja na vašem mestu bi prej dobro premislil če je uporaba pralnice "varna"... jebi ga, kriv je eden, najebejo pa vedno vsi
ja, super! zdaj vidim, da nisi prav nič boljši od tistega, ki ti je ukradel mehčalec. sploh ne vem, zakaj se toliko pizdiš, ko pa si sam praktično pripravljem drugim uničevat oblačila! tudi meni je nekdo poleti ukradel brisačo (od SV, ki jo jaz moram vrnit!) pa se zaradi tega nisem potem vsem maščevala z uničevanjem, krajo ali s čim podobnim... na koncu si napisal, da veš kdo je. zakaj torej ne stopiš do te osebe in se pogovoriš z njo? zakaj zdaj vpletaš vse ostale stanovalce našega doma in jim groziš? ali si lahko še bolj primitiven...
Ko smo že pri krajah .... jaz bi tudi prosila, da mi tisti, ki obožuje moje pisane zokne, vrne tiste tri ukradene (ne vem, kaj si lahko začneš s tremi nogavicami, vsako od svojega para ).
Peterca- Začetnik
- Število prispevkov : 9
Registration date : 22/11/2007
men so ukradl najnovejši cd od mileta kitića - šampanjac. če kdo pri komurkoli opazi omenjeni cd, prosim da mi to sporoči. bomo ukrepali.
še slika cd-ja:
še slika cd-ja:
šerif konjević je car- Super star
- Število prispevkov : 155
Registration date : 19/11/2007
meni pa so ukradli veselje do dela; najditelja prosim, da mi vrne veselje, delo pa lahko za nagrado obdrži
šerif konjević je car je napisal/a:men so ukradl najnovejši cd od mileta kitića - šampanjac. če kdo pri komurkoli opazi omenjeni cd, prosim da mi to sporoči. bomo ukrepali.
še slika cd-ja:
jaz bi pa prosu da mi kdo pove kdo je ta čefur ki se tako dela norca iz našega foruma!?
jst bi ga res naredu mrtvega!!!
lp
Clark Kent- Mojster
- Število prispevkov : 95
Registration date : 04/12/2007
ja kaj..men so ukradel kolo iz kolesarnice!!! kradlivci smotani!!!
Lenč- Začetnik
- Število prispevkov : 8
Registration date : 03/12/2007
če bi gdo to men naredo bi ga umru ej.majke mi...
ej dej ne govorit od tvoje mame ker....sem bil učiri z njo!!
Clark Kent- Mojster
- Število prispevkov : 95
Registration date : 04/12/2007
pa ni mogla bit s tabo, če je cew dan stala za kamero in snemala mene in tvojo mamo u akciji...
dejta fanta nehita si mame jebat in vrnta raj tist silan, ko sta ga ukradla
Rocky Balboa- Super star
- Število prispevkov : 128
Registration date : 23/11/2007
ja pa res...kaj je sad s totim silanima?a so ga vrnil al ne?js se tud bojim sad hodit prati dol...da dam jast prati moj lanac od 10 kila pa da mi ga pol ukrajo...use umrem.majke mi
Hej..
Js bi prosla predsednika doma, če bi pomagal k večji organiziranosti doma.
Namreč, v tej pralnici je popolna zmeda, in to se lohk prepreč tako, kot to delajo v mnogih ostalih domovih, namreč, pri dežurnem naj bi bil zvezek, v njem naj bi pisale ure (0-1, 2-3, 3-4, .... 18-19, 19-20,..) in naredita se 2 vrsti, ker sta pač 2 stroja vs. 2 sušilca, tako da lohk 2 hkrati pereta recimo od 18-21h. In napišeš sobo v kiri si, ter ime.
Edini "problem" je v tem, da bi hišnik moral zamenjat klučavnico, tako da bi lohk delovala stvar takole:
Zvezek bi bil pr dežurnem, tam je kuli in ključ. Danes je pon. in si rezerviraš termin za v čet od 18-21h. Ključ dobiš pri dežurnem, vrneš ga dežurnem.
Ne vem no, js mam poln kufr tega, da morm 10x na dan preverit, če je free praln stroj, pa da ne omenjam, da nikol ni.. Sicer sreča, da sm v 1. štuku, sam groza nooooo!
Js bi prosla predsednika doma, če bi pomagal k večji organiziranosti doma.
Namreč, v tej pralnici je popolna zmeda, in to se lohk prepreč tako, kot to delajo v mnogih ostalih domovih, namreč, pri dežurnem naj bi bil zvezek, v njem naj bi pisale ure (0-1, 2-3, 3-4, .... 18-19, 19-20,..) in naredita se 2 vrsti, ker sta pač 2 stroja vs. 2 sušilca, tako da lohk 2 hkrati pereta recimo od 18-21h. In napišeš sobo v kiri si, ter ime.
Edini "problem" je v tem, da bi hišnik moral zamenjat klučavnico, tako da bi lohk delovala stvar takole:
Zvezek bi bil pr dežurnem, tam je kuli in ključ. Danes je pon. in si rezerviraš termin za v čet od 18-21h. Ključ dobiš pri dežurnem, vrneš ga dežurnem.
Ne vem no, js mam poln kufr tega, da morm 10x na dan preverit, če je free praln stroj, pa da ne omenjam, da nikol ni.. Sicer sreča, da sm v 1. štuku, sam groza nooooo!
Rebellious- Pripravnik
- Število prispevkov : 17
Registration date : 15/03/2009
Najprej je bil tak sistem oz podoben temu, a se je kluč namensko zamenjal z univerzalnim ker se nekateri niso držali tega in so meli kluč pol kr pr sebi, al pa se je zgubil. Dejstvo pa je tudi da dežurnega tut ni vedno tam. Zna bit zaradi tega še večji problem in neurejenost.
adin- Uporabnik
- Število prispevkov : 51
A-ha. Sm mislla, da je tle bolj kulturn folk. Mislim, da prideš dobesedno z dreka v FDV, in tako bereš...
No, hvala anyway. Nism vedla, da je tok problematično tle!
No, hvala anyway. Nism vedla, da je tok problematično tle!
Rebellious- Pripravnik
- Število prispevkov : 17
Registration date : 15/03/2009
Ja zdej ni ker je tak sistem. Prej so se pa pritoževali ravno zaradi tega.
adin- Uporabnik
Najbolje bi bilo da bi nam dali se kaksna 2 pralna stroja
Adin
bi se dalo kaj zmeniti da bi imeli vsaj taka pralna stroja kjer pise kdaj bo konec pranja? Pri prejsnem stroju si lahko vsaj ugibal glede na to kje je bila lucka. Pri ta novem pralnem stroju pa se tega ni.
Adin
bi se dalo kaj zmeniti da bi imeli vsaj taka pralna stroja kjer pise kdaj bo konec pranja? Pri prejsnem stroju si lahko vsaj ugibal glede na to kje je bila lucka. Pri ta novem pralnem stroju pa se tega ni.
ashrack- Začetnik
- Število prispevkov : 12
Registration date : 03/01/2008
Dvomim da bi lahko dobili še kakšni pralni stroj, saj večina domov nima več kot 2. Kar se pa tiče da bi jih zamenjali pa tudi dvomim, ker ti trenutno delajo čisto vredo in dvomim da bi jih vodstvo v rožni menjalo, saj jamrajo nad denarjem, se bom pa pozanimo če se da kaj narest.
adin- Uporabnik
Stran 1 od 1