Tezave
+7
Clark Kent
šerif konjević je car
Nejc
Nusa
607a
hose
Roki
11 posters
Stran 1 od 2
Stran 1 od 2 • 1, 2
Re: Tezave
Nic tezav ze skoraj en tedn!
Take vas mam rad
Al pa tisti ki majo tezave ne morjo na forum pisat
Take vas mam rad
Al pa tisti ki majo tezave ne morjo na forum pisat
Roki- Začetnik
- Število prispevkov : 12
Registration date : 26/11/2007
a se komu drugemu IP vzame vcasih???
drugac pa kr ok dela vse
tak da ni glih panike, razen, ko mors kaj naredit, pa sem 5ur brez IPja
drugac pa kr ok dela vse
tak da ni glih panike, razen, ko mors kaj naredit, pa sem 5ur brez IPja
http://users.volja.net/uzagra/Help_Desk_04.jpgRoki je napisal/a:Al pa tisti ki majo tezave ne morjo na forum pisat
hehe, nekaj takega
hose je napisal/a:a se komu drugemu IP vzame vcasih???
Kako mislis vzame? Dobis neveljaven IP? Dobis automatic private IP? Dobis IP oblike x.24.x.x ali mogoce x.41.x.x?
Je morda tezava v avtentifikaciji (authentification failed)?
Roki- Začetnik
Meni je to kar dostkrat nardil. Ta tedn je pa kul. Sam me je pa cel oktober neki zafrkavalo. To verjetn pride napaka na severju al kaj.Roki je napisal/a:hose je napisal/a:a se komu drugemu IP vzame vcasih???
Kako mislis vzame? Dobis neveljaven IP? Dobis automatic private IP? Dobis IP oblike x.24.x.x ali mogoce x.41.x.x?
Je morda tezava v avtentifikaciji (authentification failed)?
Nusa- Pripravnik
- Število prispevkov : 24
Registration date : 29/11/2007
ma zdaj je ok - vcasih mi sploh ne najde IPja - ne vem kak se to zgodi ?????????
pri avtentifikaciji (authentification failed), pac edouram ponovno instaliras, pa dela - to ni panike
v glavnem, po 2 urah popolnoma nesmiselnih dejanj ponavadi zrihtam
pri avtentifikaciji (authentification failed), pac edouram ponovno instaliras, pa dela - to ni panike
v glavnem, po 2 urah popolnoma nesmiselnih dejanj ponavadi zrihtam
Nazadnje urejal/a Sre 05 Dec 2007, 16:35; skupaj popravljeno 1 krat
Pri XP bi moglo vse normalno delovat, pri Visti mi pa pogosto javi da je authentifikacija failed. Kaj naredit? Js preprosto resetiram povezavo - disable in enable - pa se poveze. Ce kdo kaj hitrejsega pogrunta naj obvesti:)
At Hose: Se zdaj nisi povedu(-la) kaksno napako ti javi?! Eduroama pa pomojem glih ni treba reinstalirat..
At Hose: Se zdaj nisi povedu(-la) kaksno napako ti javi?! Eduroama pa pomojem glih ni treba reinstalirat..
Roki- Začetnik
Najboljše je da če ne določi IP, ga dodaš sam, katerega dobiš na prijavni strani od študentskih domov.
Nejc- Admin
- Število prispevkov : 7
Registration date : 04/12/2007
ce bi vedel kaj mi javi, pol bi tak napisal!
nic normalno je kao connected, sam ne dela nic, niti prijavna stran sd, pol pa ce gres v nastavitve oz. lastnosti, pa ni podatka nobenga, ne IP, ne gateway, ne subnet mask.
pojma nimam kaj in zakaj
nic normalno je kao connected, sam ne dela nic, niti prijavna stran sd, pol pa ce gres v nastavitve oz. lastnosti, pa ni podatka nobenga, ne IP, ne gateway, ne subnet mask.
pojma nimam kaj in zakaj
aja, se neki - jaz moram ponovno instalirat edouram, ce hocem da mi dela, -disable in enable- ne pomaga
To bi blo pa skor fajn pogledat.. Dej ce se bo to se zgodlo pridi po mene v 129!
Roki- Začetnik
jaz sem mel isto foro, ker mi je zonealarm kar neki svoj ip not metal; sem pol elegantno rešo zadevo: vpisal ip, subnet mask, default gateway pa vse 4 dns serverje; od takrat nisem mel problemov (trkam po lesu)
607a je napisal/a:jaz sem mel isto foro, ker mi je zonealarm kar neki svoj ip not metal; sem pol elegantno rešo zadevo: vpisal ip, subnet mask, default gateway pa vse 4 dns serverje; od takrat nisem mel problemov (trkam po lesu)
Ocitno DHCP-ju niso vsec firewalli in podobna navlaka:) - ja, pol pac vpises svoj IP kot staticnega.
Roki- Začetnik
To je najlepša rešitev Roki
Sem že mel par primer
Sem že mel par primer
Nejc- Admin
si že mel primer ja...a ti ga je povedu sotekmovalec pri smučanju al kaj?
šerif konjević je car- Super star
- Število prispevkov : 155
Registration date : 19/11/2007
pa kaj ti res ne znašsmučat a da nam tok to smučanje zavidaš ....pojd na lesarski fax pa naj ti ene dile stesajo da boš probal malo tle po travi pred študenskim domom ko boš pa na travi znal boš pa šel prbat po stopnicah!!
CK
CK
Clark Kent- Mojster
- Število prispevkov : 95
šerif konjević je car je napisal/a:si že mel primer ja...a ti ga je povedu sotekmovalec pri smučanju al kaj?
Prosim no idi raje spat
Nejc- Admin
Nejc je napisal/a:šerif konjević je car je napisal/a:si že mel primer ja...a ti ga je povedu sotekmovalec pri smučanju al kaj?
Prosim no idi raje spat
nejc....te bomo benali!!
lp
CK
Clark Kent- Mojster
ma ja i moje komšije mu bomo ukrali laptop i pol bomo dali enemu kolegu ko zna to z računalnikomi delat ko mi ne znamo.i pol bo celi forum vam shekaw. da bo awtomatsko špilal mile kitić ko boš pršu gore.
dej res no nejc dej prosim benajga ker spet grozi ničhudega slutečim prebivalcem doma FDV!
to bi blo res za zajezit s kakim benom!?
lp
CK
to bi blo res za zajezit s kakim benom!?
lp
CK
Clark Kent- Mojster
ajd čuti bre
no, meni iz sobe 413 net še vedno ne dela in bi prosila če bi se popravilo v čim krajšem času, ker ga nujno rabim... hvala
valerija
valerija
wallyca- Začetnik
- Število prispevkov : 1
Registration date : 26/10/2008
težave z netom
živjo,
cimri iz sobe 347 net kar naenkrat ne dela (zato se tudi oglaša preko mene ), pa te prosiva če bi se dalo prit pogledat, ker nas je že več ljudi gledalo in ne moremo dognati kaj je narobe in zakaj ne dela... v domu je že več kot leto dni, prej ni bilo težav, sedaj pa ne dela...
piše kot da je povezava vzpostavljena potem ko pa ga hočeš zagnati pa te cel čas meče na tisto prvo spletno stran študentskih domov in ti piše kot da se na novo prijavljaš...
prosimo za čimprejšnjo razrešitev te tažave, ker je brez neta čisto zgubljena ;p lol in sploh nima več za kaj živeti ...
prosim javi kam se ti cimra (in kdaj) naj javi, ker na oglasni deski nič ne piše kdo je administrator niti kje/kako se ga naj dobi, temveč samo kdaj so uradne ure.
cimri iz sobe 347 net kar naenkrat ne dela (zato se tudi oglaša preko mene ), pa te prosiva če bi se dalo prit pogledat, ker nas je že več ljudi gledalo in ne moremo dognati kaj je narobe in zakaj ne dela... v domu je že več kot leto dni, prej ni bilo težav, sedaj pa ne dela...
piše kot da je povezava vzpostavljena potem ko pa ga hočeš zagnati pa te cel čas meče na tisto prvo spletno stran študentskih domov in ti piše kot da se na novo prijavljaš...
prosimo za čimprejšnjo razrešitev te tažave, ker je brez neta čisto zgubljena ;p lol in sploh nima več za kaj živeti ...
prosim javi kam se ti cimra (in kdaj) naj javi, ker na oglasni deski nič ne piše kdo je administrator niti kje/kako se ga naj dobi, temveč samo kdaj so uradne ure.
darren- Začetnik
- Število prispevkov : 3
Registration date : 05/11/2008
Stran 1 od 2 • 1, 2
Stran 1 od 2